Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
lub 3 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de trigo
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de polvo de malta (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur natural
11h 10 min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pasta choux
2 godz.
Pan de brioche
5h
Aderezo de naranja y curry
10 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Francesillas
3 Std. 15 Min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Baguette
3h 45 min
Galletas de mantequilla
50 min
Pizza Margarita
2 Std. 10 Min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min