Urządzenia i Akcesoria
Pan rústico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 rebanadas
Składniki
-
600 g de granos de trigo
-
400 g de agua
-
3 cucharaditas de levadura seca instantánea30 g de levadura prensada fresca
-
120 g de suero de leche
-
150 g de harina de trigo
-
2 cucharaditas de sal
-
1 cucharada de vinagre balsámico
-
1 cucharadita de polvo de malta (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Bizcocho marmoleado
2 godz. 10 min
Salsa verde
10 min
Baguettinas
4 godz. 5 min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 godz.
Pasta choux
2 godz.
Pasta quebrada
5 min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Pizza Margarita
2 godz. 10 min
Baguette
10 godz. 40 min
Pan de brioche
5 godz.