Urządzenia i Akcesoria
Pan rústico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 rebanadas
Składniki
-
600 g de granos de trigo
-
400 g de agua
-
3 cucharaditas de levadura seca instantánea30 g de levadura prensada fresca
-
120 g de suero de leche
-
150 g de harina de trigo
-
2 cucharaditas de sal
-
1 cucharada de vinagre balsámico
-
1 cucharadita de polvo de malta (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Niño envuelto
1 Std. 30 Min
Francesillas
3 Std. 15 Min
Mantequilla
10 Min
Harina de cereales y leguminosas
5 Min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Bizcocho de limón
2 Std.
Galletas de mantequilla
50 Min
Mayonesa
5 Min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Pan de brioche
5 Std.