Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de sal fina
- 200 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- 150 g de mantequilla sin sal, en trozos a temperatura ambiente
- 250 g de chocolate amargo, en trozos pequeños
- 50 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano
2h 15min
Panqué de chocolate y frambuesa
1 godz. 20 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de zanahoria
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate
45 min
Pastel arcoiris
2h
Pastel de fresas con chocolate
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Galletas con chispas de chocolate
1h
Betún de mantequilla básico
10min
Galletas con chispas de chocolate
40 min
Pastel de chocolate en taza
10min