Urządzenia i Akcesoria
Bombons de gelado de menta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
30 unidades
Składniki
-
natas500 g
-
hortelã só as folhas10 g
-
açúcar120 g
-
gemas de ovo4
-
crème fraîche200 g
-
essência de menta5 - 10 gotas de
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços pequenos300 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
12.5 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
634.2 kJ /
151.6 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Geladaria Bimby®
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min
Açúcar em pó
5 min
Gelados em copos de chocolate
12 godz.
Gelado semáforo
7 godz. 30 min
Granizado carioca
3 godz.
Cassata de avelã e chocolate
8 godz.
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24 godz.
Copinhos
1 godz. 30 min
Bolinhas de chourição
1 godz.
Bombons de licor
1 godz. 30 min
Duo de chocolate e avelã
3 godz. 30 min
Néctar de fruta
5 min