Urządzenia i Akcesoria
Moravské zelí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů mrkve na čtvrtky
-
500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
450 gramů vody
-
1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru
-
70 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
½ citrónu pouze šťáva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2.5 g
Kalorie
816 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vaječná tlačenka
2 godz. 15 min
Houskové knedlíky
50 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Lečo
45 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 godz.
Noky s kyselým zelím
50 min
Zelňačka
25 min
Dušená mrkev
20 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Koprová omáčka
20 min
Dušený špenát
25 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.