Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů hovězí svíčkové, svíčkové, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů cibule, napůl
- 4 žloutky
- 400 gramů oleje na smažení topinek
- 500 gramů chleba
- 4 stroužky česneku, na topinky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 6024 kJ / 1439 kcal
- Białko
- 35.7 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 122.5 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Penne se slávkami
1h 5min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30min
Brusinkové čatní
25min
Restované krevety
15 phút
Lahůdková rybí pomazánka
5 phút
Steaková omáčka
25min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Hovězí mini tartar
10min
Avokádový tatarák
15 phút
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min