Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hruškové pyré se zázvorem a vanilkou
- 1000 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na menší kousky
- ½ vanilkového lusku
- 50 gramů cukru
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého zázvoru, nastrouhaného
Vafle
- 3 vejce
- 375 gramů mléka
- 250 gramů hladké mouky
- 70 gramů řepkového oleje
- 20 - 25 gramů cukru
-
1
čajová lžička domácího vanilkového cukru
lub 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
- řepkový olej
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 891 kJ / 212 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45min
Čokoládové muffiny
35 Min
Perníčky
1 Std. 45 Min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1h 50 min
Čokoládové vafle s karamelovou polevou a banány
1h
Vafle
40min
Lívanečky s jablky
40min
Šišky se skořicovým cukrem
1 Std. 25 Min
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1h 20min
Banánové lívanečky
30min
Palačinky (Crêpes)
1 godz. 15 min
Šlehačka
10 Min