Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hruškové pyré se zázvorem a vanilkou
- 1000 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na menší kousky
- ½ vanilkového lusku
- 50 gramů cukru
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého zázvoru, nastrouhaného
Vafle
- 3 vejce
- 375 gramů mléka
- 250 gramů hladké mouky
- 70 gramů řepkového oleje
- 20 - 25 gramů cukru
-
1
čajová lžička domácího vanilkového cukru
lub 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
- řepkový olej
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 891 kJ / 212 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Americké palačinky (Pancakes)
40 min
Banánové lívanečky
30 min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1 Std. 50 Min
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35 min
Palačinky (Crêpes)
1 Std. 15 Min
Vafle à la frittata
1 godz. 20 min
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
10 Min
Pomerančové vafle
40 min
Muffiny s pavučinou
1 godz. 5 min
Čokoládové muffiny
35 min
Vafle
40 min
Skořicoví minišneci na špejli
1 godz. 30 min