Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner

Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner

4.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portioner

Składniki

  • skalotteløg skåret i halve
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ingefær skrællet og skåret i tynde skiver (2 mm)
    20 g
  • seville-orangemarmelade
    60 g
    60 g appelsinmarmelade, plus 1 spsk citronsaft
  • timian, frisk blade
    1 knivspids
  • olivenolie
    20 g
  • balsamico
    20 g
    20 g sherryeddike
  • portvin
    50 g
  • vand
    550 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, friskkværnet efter smag
    ½ tsk
  • andebryst uden skind og ben (ca. 150-200 g hver) (se tip)
    2
  • kartofler, melede skrællet og skåret i små stykker (1 cm)
    350 g
  • sød paprika
    ½ tsk
  • smør
    30 g
  • mælk
    120 g
  • grønne bønner, friske skåret i mindre stykker (2 cm), hvis nødvendigt
    120 - 150 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 3136 kJ / 750 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 4.4 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie