Urządzenia i Akcesoria
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 sáček ztužovače šlehačky
-
400 gramů mandarinek oloupaných, na kousky
-
2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
-
70 gramů třtinového cukru
-
20 gramů citrónové šťávy
-
250 gramů tvarohu
-
10 gramů vanilkového cukru
-
1 mandarinka na měsíčky
-
3 polévkové lžíce lískooříškového griliáše
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8 g
Kalorie
1700 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Citrusy
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mandarinkový milkshake
5 min
Panna cotta s borůvkami
6 godz. 30 min
Banánový cheesecake
7 godz. 55 min
Briošky (Brioches)
1 godz. 20 min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 godz.
Jablková dobrota se slaným karamelem
45 min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 godz. 20 min
Maková pěna s malinovou omáčkou
7 godz.
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 godz. 30 min
Moka mousse
15 min
Čokoládový mousse
3 godz. 20 min