Urządzenia i Akcesoria
法式檸檬瑪德蓮蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 個
Składniki
檸檬糖霜
-
冰糖粉200 克
-
新鮮檸檬汁40 克
蛋糕體
-
奶油 切塊200 克
-
蛋 (約4顆)200 克
-
糖140 克
-
蜂蜜20 克
-
檸檬 只取皮削1 顆
-
低筋麵粉160 克
-
泡打粉5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 個
Sód
298.3 mg
Białko
39.4 g
Kalorie
15488.7 kJ /
3704.9 kcal
Tłuszcz
185.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1178 g
Węglowodany
488.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜 - 呂昇達 II
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan