Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma

Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma

4.2 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 porsiyon

Składniki

  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    400 g
  • agave şurubu
    100 - 140 g
    bal
  • limon suyu
    10 g
  • olgun avokado soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış, parçalara bölünmüş
    2
  • vanilya özü, doğal (opcjonalnie)
    1 - 2 damla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 1.3 g
Kalorie 794 kJ / 190 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...