花生軟糖

花生軟糖

5.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 克

Składniki

  • 200 克
  • ¼ 茶匙
  • 水麥芽
    100 克
  • 1050 克
  • 花生粉
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 克

Sód 353 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 2059.9 kJ / 492.8 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 67.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...