Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di latte intero
- 6 tuorli d'uovo, da uova grosse
- 1 stecca di vaniglia, solo i semi
- 400 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 250 g di zucchero semolato
- 700 g di rabarbaro, a pezzi (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 593 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brezel (Cialde croccanti)
2h 30min
Confettura classica
55min
Polenta ticinese
45 min
Padella di verdure alla mediterranea
30 min
Salsa olandese
Brak ocen
Burro
40 min
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5h
Mousse veloce al caffè
5min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Salsa olandese
15 min
Burro
40 min
Strudel di cavolo rosso
Brak ocen