Gelato al rabarbaro

Gelato al rabarbaro

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 porzioni

Składniki

  • di latte intero
    200 g
  • tuorli d'uovo da uova grosse
    6
  • stecca di vaniglia solo i semi
    1
  • di panna molto densa (circa 48% di grassi)
    400 g
  • di zucchero semolato
    250 g
  • di rabarbaro a pezzi (3 cm)
    700 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 593 kcal / 2479 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 41.1 g
Węglowodany 48.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...