Gelato al rabarbaro

Gelato al rabarbaro

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di latte intero
  • 6 tuorli d'uovo da uova grosse
  • 1 stecca di vaniglia solo i semi
  • 400 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
  • 250 g di zucchero semolato
  • 700 g di rabarbaro a pezzi (3 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 593 kcal / 2479 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 41.1 g
Węglowodany 48.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...