Pan di Spagna

Pan di Spagna

4.7 503 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • uova (da 60 g circa, vedere consigli)
    4
  • di zucchero
    120 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • di farina tipo 00
    120 g
  • di lievito in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 168.4 kcal / 704.8 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...