Urządzenia i Akcesoria
普罗旺斯炖菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 切块120 克
-
蒜瓣2 个
-
橄榄油20 克
-
番茄 切块(2-3公分)300 克
-
红灯笼椒 切块(2-3公分)100 克
-
综合干燥香草 (如: 百里香、迷迭香、马郁兰、罗勒、欧芹)1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
茄子 切块(2-3公分)300 克
-
西葫芦 切块(2-3公分)200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy