Urządzenia i Akcesoria
Tomatenreis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
200 g stückige Tomaten, aus der DoseTomaten halbiert200 g
-
Olivenöl50 g
-
Langkornreis (nicht parboiled)400 g
-
Salz2 TL
-
Wasser1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenpesto
10 min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 min
Kartoffelcremesuppe
40 min
Gemüsecremesuppe
35 min
Kartoffelpüree
45 min
Tomatensauce
40 min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min
Senf-Balsamico-Dressing
10 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Rohkost, gemischt
10 min
Gemüsesauce
25 min
Käse-Sahne-Nudeln
25 min