Urządzenia i Akcesoria
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 Stücke
Składniki
-
Butter in Stücken und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Eier getrennt6
-
Salz1 Prise
-
Zucker200 g
-
Zartbitter-Schokolade in kleinen Stücken250 g
-
Mehl50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1334 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 godz. 20 min
Brownies
1 godz.
Rüblitorte
1 godz. 15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Pancakes, amerikanisch
40 min
Cookies mit Schokostückchen
50 min
Fairy Cakes
1 godz. 30 min
Schokoladen-Tarte
1 godz. 15 min
Blondies
1 godz.
Chocolate Mud Cake
1 godz. 30 min
Muffins mit Schokoladenstückchen
1 godz.