
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Zartbitter-Schokolade in Stücken
- 250 g Himbeeren frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1058 kcal / 4476 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 213 g
- Błonnik
- 16.5 g
Alternatywne przepisy
Pina-Colada-Konfitüre
30 min
Kokosbutter
5 min
Weihnachtlicher Schokoaufstrich
30 min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 godz.
Ingwerhonig
10 min
Sesamhonig
10 min
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Mango-Möhren-Konfitüre
30 min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 min
Kiwi-Kokos-Konfitüre
15 min
Orangen-Möhren-Marmelade
40 min