Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Himbeeren, frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4476 kJ / 1058 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 16.5 g
Alternatywne przepisy
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Kokosaufstrich
15min
Bananen-Schoko-Aufstrich, kaltgerührt
5min
Berry Curd (Beerencreme)
35 min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 min
Macadamiaaufstrich
15min
Himbeer-Kokos-Aufstrich
10 Min
Mango-Möhren-Konfitüre
30 min
Berry-Gums
4h 15min
Pina-Colada-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25 min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 min