Himbeer-Schoko-Aufstrich

Himbeer-Schoko-Aufstrich

4.4 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    50 g
  • Himbeeren frisch, oder TK, aufgetaut
    250 g
  • Gelierzucker zum Kaltanrühren z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
    1 Päckchen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 7 g
Kalorie 4476 kJ / 1058 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 16.5 g
Węglowodany 213 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...