Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Schoko-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken50 g
-
Himbeeren frisch, oder TK, aufgetaut250 g
-
Gelierzucker zum Kaltanrühren z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)1 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
7 g
Kalorie
4476 kJ /
1058 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
16.5 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25 min
Beerenlikör
25 min
Kiba-Eis
10 min
Bananen-Schoko-Aufstrich, kaltgerührt
5 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Weihnachtlicher Schokoaufstrich
30 min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 godz.
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Paradeiser-Mandel-Dip
10 min
Sesamhonig
10 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Himbeerlimes
10 min