酒釀蛋包湯

酒釀蛋包湯

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 1 顆
  • 500 克
  • 酒釀
    50 克
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 152 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 1611.3 kJ / 385.1 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 546.6 g
Węglowodany 56.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...