Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže, na kousky
- 200 gramů kuřecích jater, na kousky
- 200 gramů šalotky, napůl
- 1 bobkový list, sušený
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 500 gramů vody
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky granulovaného česneku
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 1827 kJ / 437 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masová dochucovací pasta
45min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10 min
Drůbeží klobása
3 Std. 30 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Huspenina
2 Std. 25 Min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 Std. 40 Min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 Std. 30 Min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20min
Paštika z kachních jater
45min
Játrová rýže
35min