Chocolate caliente a la canela

Chocolate caliente a la canela

4.1 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 tazas

Składniki

  • 60 g de cacao puro en polvo
  • 200 g de nata (18% materia grasa)
  • 500 g de leche
  • 40 g de miel
  • 1 cucharada de canela molida (y algo más para espolvorear)

Wartości odżywcze na 1 taza

Kalorie 267 kcal / 1118 kJ
Białko 6.79 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 27.24 g
Błonnik 0.12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...