Urządzenia i Akcesoria
Gedämpfter Apfel mit Vanillejoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Apfelsaft500 g
-
Äpfel in Würfeln (1 cm)600 g
-
Erythrit60 g
-
Salz1 Prise
-
Zimt1 Msp.
-
Vanilleschote in Stücken1
-
Joghurt, 1,5% Fett200 g
-
Quark, 20% Fett250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
504 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Leichte Birnencreme
4 godz. 30 min
Quarkmousse mit Früchten der Saison
2 godz. 20 min
Joghurt-Panna Cotta (zuckerfrei)
2 godz. 20 min
Früchtequark für alle
10 min
Schoko-Kuss-Creme
15 min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 godz. 25 min
Vanille-Orangen-Creme (zuckerfrei)
40 min
Mango-Quarkspeise
10 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Leichte Blaubeer-Joghurt-Creme
10 min
Beeren-Quark-Creme (zuckerfrei)
15 min