Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata calda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di latte parzialmente scremato600 g di latte intero
-
60 - 100 g di zucchero a piacere
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
20 g di fecola di patate, (o maizena)20 g di frumina
-
panna montata (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purè di patate nature
55 min
Cioccolata calda
10 min
Purea di patate
45 min
Salsa al caramello
1 godz. 30 min
Impasto per pizza
1 godz.
Panna montata
10 min
Cioccolata calda
10 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min