Urządzenia i Akcesoria
Impasto per pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
670 g
Składniki
-
220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 cucchiaino di malto in polvere1 cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
400 g farina per pane
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Białko
7 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min
Besciamella
15 min
Purè di patate
45 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crema pasticcera
15 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Pesto alla genovese
20 min
Purea di patate
45 min
Purè di patate
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min