Urządzenia i Akcesoria
Haselnuss-Kirsch-Muffins (zuckerfrei)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stück
Składniki
-
Eier getrennt4
-
100 g XylitErythrit100 g
-
Haselnüsse200 g
-
neutrales Öl70 g
-
Salz1 Prise
-
Backpulver1 ½ TL
-
Sauerkirschen ungezuckert, abgetropft150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
817 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
So sweet!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Low Carb Kokosmakronen
1 godz. 15 min
Protein-Cookies
30 min
Heidelbeer-Schnitten
35 min
Joghurt-Marmorkuchen (zuckerfrei)
3 godz. 20 min
Bananen-Muffins
50 min
Limetten-Quark-Torte (zuckerfrei)
4 godz. 45 min
Schoko-Kuchen
1 godz. 25 min
Mohnkuchen
1 godz. 30 min
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
20 min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 godz. 30 min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3 godz. 30 min
Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
1 godz. 15 min