Haselnuss-Kirsch-Muffins (zuckerfrei)

Haselnuss-Kirsch-Muffins (zuckerfrei)

3.9 190 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stück

Składniki

  • Eier getrennt
    4
  • Erythrit
    100 g
    100 g Xylit
  • Haselnüsse
    200 g
  • neutrales Öl
    70 g
  • Salz
    1 Prise
  • Backpulver
    1 ½ TL
  • Sauerkirschen ungezuckert, abgetropft
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 5 g
Kalorie 817 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...