
Wersje kompatybilne
Spinat-Kartoffel-Brei mit Eigelb (als vegetarische Alternative)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Kartoffeln in Stücken
- 400 g Wasser
- 100 g Blattspinat, frisch grob zerkleinert
- 1 Eigelb hart gekocht
- 40 g Obstsaft
- 2 TL Rapsöl (8 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 208 kcal / 875 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 12 g