Spinat-Kartoffel-Brei mit Eigelb (als vegetarische Alternative)

Spinat-Kartoffel-Brei mit Eigelb (als vegetarische Alternative)

3.7 123 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion

Składniki

  • Kartoffeln in Stücken
    50 g
  • Wasser
    400 g
  • Blattspinat, frisch grob zerkleinert
    100 g
  • Eigelb hart gekocht
    1
  • Obstsaft
    40 g
  • Rapsöl (8 g)
    2 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 7 g
Kalorie 875 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...