
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Kartoffeln in Stücken
- 100 g Rote Bete in Stücken
- 30 g Rindfleisch
- 400 g Wasser
- 40 g Obstpüree (z. B. Apfelmus)
- 10 g Rapsöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 238 kcal / 998 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g