Urządzenia i Akcesoria
Dolce mandorle e carrube al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
-
burro q.b. per imburrare
-
farina di grano duro q.b per infarinare
-
150 g di mandorle con la pelle pelate
-
3 tuorli d'uovo
-
3 uova
-
150 g di miele
-
150 g di confettura di lamponi
-
30 g di farina di carrube setacciata
-
50 g di amido di mais (maizena)
-
1000 g di acqua
-
mandorle affettate a lamelle a piacere, per guarnire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
28 g
Kalorie
225 kJ /
8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci veloci a vapore
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Turdilli calabresi
1 godz.
Gelato marmorizzato
11 godz. 30 min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Torta Red velvet
3 godz.
Baci di dama al cioccolato
1 godz.
Fagottini di pollo in foglia di lattuga
Brak ocen
Gelato al caramello
Brak ocen
Millefoglie veloce
3 godz. 50 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Milkshake al caramello salato
20 min
Pavlova ai frutti di bosco
Brak ocen
Biscotti friabili al burro
2 godz. 30 min