
Urządzenia i Akcesoria
Dolce mandorle e carrube al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
-
burro q.b. per imburrare
-
farina di grano duro q.b per infarinare
-
di mandorle con la pelle pelate150 g
-
tuorli d'uovo3
-
uova3
-
di miele150 g
-
di confettura di lamponi150 g
-
di farina di carrube setacciata30 g
-
di amido di mais (maizena)50 g
-
di acqua1000 g
-
mandorle affettate a lamelle a piacere, per guarnire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
8 kcal /
225 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci veloci a vapore
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria