Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 50 g de caramelo líquido
- 400 g de leche
- 100 g de azúcar
- 100 g de pan sin corteza y en trozos (del día anterior)
- 4 huevos
-
1
cucharadita de vainilla líquida
lub 1 cucharadita de azúcar vainillado - 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Białko
- 55.12 g
- Węglowodany
- 25.39 g
- Tłuszcz
- 3.66 g
- Błonnik
- 0.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1h 45min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 godz. 10 min
Pudin diplomático
1h 40 min
Flan
5u.
Pestiños borrachuelos
50min
Pastel cordobés
1h 45min
Cortadillos de cidra
1 godz.
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3 Std. 20 Min
Bizcochos borrachos
1hod. 5min
Tarta de manzana y flan
3 Std. 20 Min
Tarta de piña al revés
40 min
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min