Urządzenia i Akcesoria
Žitný vícezrnný chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
25 plátků
Składniki
-
150 gramů žitných zrn
-
150 gramů pšenice špaldy
-
300 gramů pšeničné mouky polohrubé, typu 550
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
2 čajové lžičky sušeného kvásku žitného
-
1 špetka cukru
-
2 čajové lžičky chlebové koření
-
2 čajové lžičky soli
-
30 gramů jablečného octa
-
350 gramů vody vlažné
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krajíc / plátek
Białko
3 g
Kalorie
335 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Bageta
3 godz. 45 min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Chléb
1 godz. 40 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min