Urządzenia i Akcesoria
Vanilková zmrzlina v oplatce
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
13 porcí
Składniki
Oplatka
-
2 vejce
-
120 gramů cukru
-
120 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
400 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
-
80 gramů cukru
-
1 vanilkového lusku
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
2 bílky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6.1 g
Kalorie
1584.2 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zmrzliny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55 min
Shot Bounty®
15 min
Čokoládový dortík
12 godz. 15 min
Pink velvet dort
7 godz. 20 min
Čokoládová rakev (bez lepku)
1 godz. 5 min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Brak ocen
Stew z fazolí černé oko s olihní
Brak ocen
Milkshake s čokoládovým brownies
35 min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1 godz. 35 min
Čokoládový RAW dort s banány
1 godz. 20 min
Čokoládový dort v páře se šlehačkou
1 godz. 10 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min