Urządzenia i Akcesoria
白巧克力椰子檸檬蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1 個
Składniki
-
手指蛋糕100 克
-
檸檬汁70 克
-
椰漿200 克
-
牛奶100 克
-
白巧克力100 克
-
糖30 克
-
吉利丁粉2 茶匙
-
瑪斯卡澎乳酪300 克
-
椰絲40 克
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉10 克
-
椰子片 (裝飾用)15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
34.7 g
Kalorie
15696.8 kJ /
3755 kcal
Tłuszcz
319 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
207.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冰盒蛋糕
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan