Urządzenia i Akcesoria
Soubisesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1823 mg
Białko
8 g
Kalorie
2826 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indikken modus
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Bessencurd
20 min
Basis karamel
25 min
200 g ui karameliseren
40 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen