Urządzenia i Akcesoria
松鼠抱杏仁餅乾
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 個
Składniki
-
奶油 切塊,置於室溫軟化80 克
-
冰糖粉40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋液20 克
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用150 克
-
可可粉1 - 1 ½ 茶匙
-
帶皮杏仁果50 克
-
黑巧克力 (筆型)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
4.3 g
Kalorie
1110.7 kJ /
266.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
跟孩子一起做菜!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan