長豆油揚粥
TM31 TM5 TM6

長豆油揚粥

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 蘿蔔乾
  • 5 克 乾香菇, 泡軟切條
  • 10 克 橄欖油
  • 100 克 白米, 洗淨、瀝乾
  • 600 克 水
  • 80 克 長豇豆, 切段
  • 100 克 油豆腐, 切條(約3公分)
  • ¼ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
  • 1 小撮 白胡椒粉, 依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
641 kJ / 153 kcal
Białko
5.588 g
Węglowodany
21.261 g
Tłuszcz
5.055 g
Błonnik
1.039 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy