Urządzenia i Akcesoria
長豆油揚粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蘿蔔乾10 克
-
乾香菇 泡軟切條5 克
-
橄欖油10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水600 克
-
長豇豆 切段80 克
-
油豆腐 切條(約3公分)100 克
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.588 g
Kalorie
641 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
5.055 g
Błonnik
1.039 g
Węglowodany
21.261 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan