Urządzenia i Akcesoria
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porsiyon
Składniki
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Przepisy
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Portakal Soslu Armutlar
1 godz.
Dalgona Kahvesi (Yoğunlaştırılmış Şekerli Sütlü)
10 min
Domatesli ve Biberli Makarna
30 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Frambuazlı Salata Sosu
10 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 min
Bellini Kokteyl
5 min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3 godz. 25 min
Salatalık ve Kişnişli Smoothie
10 min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 godz. 20 min
Vegan Makarna
1 godz.