Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Toffee Sauce
- 80 g unsalted butter, diced
- 120 g dark brown sugar
- 200 g double cream
Sponge
- 200 g margarine, plus extra for greasing
- 200 g light brown muscovado sugar
- 200 g self-raising flour
- 4 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
Buttercream Icing
- 220 g unsalted butter, diced
- 350 g icing sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 2779.4 kJ / 664.3 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 68.5 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 388.2 mg
Alternatywne przepisy
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Victoria Sponge
1h 10 min
Chocolate Fudge Cake
1h
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Chocolate Chip Cookies
50min
Brownies
50min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Chocolate Lava Cookies
1h 40 min