Urządzenia i Akcesoria
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
green tomatillos cut into pieces2 oz
-
cucumbers cut into pieces2 oz
-
serrano chili halved, seeds removed, divided1
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
lime juice1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
celery seed⅛ tsp
-
vodka3 oz
-
sugar (opcjonalnie)½ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
oysters freshly shucked, on half-shell6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New England Clam Chowder
45 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Oysters Rockefeller
25 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Duck foie gras
24 godz.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Kalamata Tapenade
5 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Spicy Cheese Dip
20 min
Chimichurri
5 min