Urządzenia i Akcesoria
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
green tomatillos cut into pieces2 oz
-
cucumbers cut into pieces2 oz
-
serrano chili halved, seeds removed, divided1
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
lime juice1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
celery seed⅛ tsp
-
vodka3 oz
-
sugar (opcjonalnie)½ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
oysters freshly shucked, on half-shell6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ramen Noodle Soup
40 min
Cheese Crackers
2 godz. 30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Brak ocen
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Homemade Pasta
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 godz. 40 min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1 godz. 15 min