Urządzenia i Akcesoria
柏林人果醬油炸麵包
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
9 個
Składniki
酵種
-
法國麵包粉50 克
-
糖1 茶匙
-
乾酵母粉1 茶匙
-
牛奶90 克
主麵糰
-
法國麵包粉75 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用125 克
-
糖 多備一些沾裹用30 克
-
鹽5 克
-
蛋1 顆
-
牛奶10 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化35 克
-
果醬 (任一種類)9 茶匙
-
蛋白 (塗抹用)1 顆
-
油 (油炸用)500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.6 g
Kalorie
911.4 kJ /
219.3 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan