Urządzenia i Akcesoria
德國玫瑰花麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 個
Składniki
香草奶油淋醬
-
奶油15 克
-
乾燥綜合香草½ 大匙
主麵糰
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
粗粒小麥粉25 克
-
裸麥麵粉25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖10 克
-
水 多備一些噴水用150 克
-
奶油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3.4 g
Kalorie
484 kJ /
116.2 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan