義大利婆舌薄麵包餅

義大利婆舌薄麵包餅

5.0 1 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 個

Składniki

酵種
  • 法國麵包粉
    40 克
  • 25 克
  • 新鮮酵母
    5 克
    ½ 茶匙 乾酵母粉
主麵糰
  • 法國麵包粉
    250 克
  • 5 克
  • 125 克
  • 橄欖油 多備一些刷油用
    20 克
  • 粗鹽
    10 克
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 2.9 g
Kalorie 447.9 kJ / 107.9 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...