Urządzenia i Akcesoria
義大利婆舌薄麵包餅
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 個
Składniki
酵種
-
法國麵包粉40 克
-
水25 克
-
½ 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母5 克
主麵糰
-
法國麵包粉250 克
-
鹽5 克
-
水125 克
-
橄欖油 多備一些刷油用20 克
-
粗鹽10 克
-
乾燥迷迭香1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
2.9 g
Kalorie
447.9 kJ /
107.9 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan