Urządzenia i Akcesoria
義大利復活節麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
2 個
Składniki
-
高筋麵粉80 克
-
法國麵包粉140 克
-
糖15 克
-
鹽¾ 茶匙
-
奶粉10 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
蛋黃3 顆
-
水90 克
-
奶油 切塊,室溫軟化70 克
-
蛋 打散 (刷上色用)1 顆
-
珍珠糖 (小型)20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
21 g
Kalorie
3414 kJ /
817.5 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
93.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan