義大利復活節麵包

義大利復活節麵包

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
2 個

Składniki

  • 高筋麵粉
    80 克
  • 法國麵包粉
    140 克
  • 15 克
  • ¾ 茶匙
  • 奶粉
    10 克
  • 新鮮酵母
    10 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 蛋黃
    3 顆
  • 90 克
  • 奶油 切塊,室溫軟化
    70 克
  • 打散 (刷上色用)
    1 顆
  • 珍珠糖 (小型)
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 21 g
Kalorie 3414 kJ / 817.5 kcal
Tłuszcz 41 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 93.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...