Urządzenia i Akcesoria
瑞士國慶麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 個
Składniki
-
法國麵包粉200 克
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶粉5 克
-
水130 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
奶油10 克
-
蛋 打散 (刷上色用)1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
4.3 g
Kalorie
583 kJ /
139.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan