Urządzenia i Akcesoria
芬蘭小耳朵麵包捲
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 個
Składniki
-
肉桂粉2 茶匙
-
糖55 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用250 克
-
鹽½ 茶匙
-
小荳蔻粉1 茶匙
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
蛋 打散 (麵糰和刷上色用)1 顆
-
牛奶125 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化65 克
-
珍珠糖 (小型)20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.5 g
Kalorie
927.5 kJ /
222.5 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan