Urządzenia i Akcesoria
義大利復活節臘腸麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1 個
Składniki
酵種
-
牛奶115 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
法國麵包粉75 克
主麵糰
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用185 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 大匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊50 克
-
義大利臘腸(任一種類) 切丁(約0.5公分)70 克
-
帕瑪森乳酪 切丁70 克
-
油 少許(抹油用)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
76 g
Kalorie
7777 kJ /
1866 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
200 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan