瑞士格子麵包

瑞士格子麵包

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz. 5 min
4 個

Składniki

Biga酵頭
  • 法國麵包粉
    100 克
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ¼ 茶匙
主麵糰
  • 法國麵包粉 多備一些撒粉用
    140 克
  • 95 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 奶油 切細條狀
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 7.5 g
Kalorie 1070 kJ / 256.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...