Urządzenia i Akcesoria
瑞士格子麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz. 5 min
4 個
Składniki
Biga酵頭
-
法國麵包粉100 克
-
水60 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用140 克
-
水95 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
奶油 切細條狀5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
7.5 g
Kalorie
1070 kJ /
256.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan