Urządzenia i Akcesoria
薰衣草蜂蜜麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 個
Składniki
-
薰衣草2 茶匙
-
熱水 (含麵糰和烘烤用)255 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用75 克
-
法國麵包粉175 克
-
蜂蜜15 克
-
鹽1 茶匙
-
乾酵母粉1 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8.8 g
Kalorie
1103 kJ /
265.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan