義大利小玫瑰麵包

義大利小玫瑰麵包

2.5 2 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
7 個

Składniki

Biga酵頭
  • 法國麵包粉
    200 克
  • 100 克
  • 麥芽精
    ⅛ 茶匙
  • 乾酵母粉
    ⅛ 茶匙
主麵糰
  • 法國麵包粉
    50 克
  • 多備一些噴水用
    40 克
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    5 克
  • 熱水
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 4.3 g
Kalorie 548 kJ / 131.4 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 25.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...