Urządzenia i Akcesoria
義大利小玫瑰麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
7 個
Składniki
Biga酵頭
-
法國麵包粉200 克
-
水100 克
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
乾酵母粉⅛ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉50 克
-
水 多備一些噴水用40 克
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油5 克
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
4.3 g
Kalorie
548 kJ /
131.4 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan