Urządzenia i Akcesoria
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
700 g
Składniki
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9.6 g
Kalorie
1183 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dip soslar ve ezmeler
11 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Pico de Gallo
5 min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 godz. 10 min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6 godz. 30 min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 min
Siyah Zeytin Ezmesi
50 min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min
Rokalı Pesto
10 min
Haydari
10 min