砵仔糕

砵仔糕

3.2 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 個

Składniki

  • 少許
  • 在來米粉
    70 克
  • 澄粉
    10 克
  • 玉米粉
    20 克
  • (含蒸煮與料理用)
    900 克
  • 二砂糖
    50 克
  • 黑糖
    30 克
  • 蜜紅豆 (顆粒狀)
    45 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3.4 g
Kalorie 1243.1 kJ / 297.4 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...