Urządzenia i Akcesoria
砵仔糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 個
Składniki
-
油 少許
-
在來米粉70 克
-
澄粉10 克
-
玉米粉20 克
-
水 (含蒸煮與料理用)900 克
-
二砂糖50 克
-
黑糖30 克
-
蜜紅豆 (顆粒狀)45 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3.4 g
Kalorie
1243.1 kJ /
297.4 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan