麻辣小龙虾肉馅

麻辣小龙虾肉馅

5.0 1 rating
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
1 罐

Składniki

制作小龙虾及麻辣皮冻
  • 红葱头
    50 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 蒜头
    20 克
  • 20 克
  • 胡萝卜 切块
    50 克
  • 新鲜红辣椒 选中等辣度
    30 - 50 克
  • 蒜蓉辣椒酱
    80 克
  • 老干妈风味豆豉
    30 克
  • 花椒
    1 汤匙
  • 30 克
  • 猪肉皮 提前汆水,切块
    200 克
  • 800 克
  • 小龙虾 鲜活的
    1200 克
制作麻辣小龙虾肉馅
  • 猪肉肉糜
    250 克
  • 切末
    30 克
  • 切末
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 鸡粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 331.3 g
Kalorie 16653 kJ / 3980 kcal
Tłuszcz 272 g
Błonnik 6.7 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...